ESSKA С ОТСТЪПКИ ЗА ГОДИШНИ ЧЛЕНСКИ ТАКСИ

Скъпи членове на БОТА,

Бихме искали да ви напомним, че нашата общност е свързана с дружеството ESSKA и във връзка с това партньорство, ESSKA продължава да предлага на нашите членове, годишна отстъпка на стойност 20 евро от тяхните ЕССКА такси.  Членуващите специализанти в нашето дружество също могат да се възползват отстъпка на стойност 10 евро от годишните ESSKA такси. Може да спестите допълнително, ако заплатите едновременно таксата за членство за 2021 и 2022 година.

Кодовете за отстъпка ще бъдат валидни от 01.09.2020г., както за членовете, които подновяват своето членство, така и за новите.

За тези, които вече са членове на ЕССКА: посетете www.esska.org, влезте в своя профил, за да подновите вашето членство и въведете нашия код за отстъпка, когато заплащате таксата. ( За ПЪЛНОПРАВНИ ЧЛЕНОВЕ: 2021.BOTA.1N ; за СПЕЦИАЛИЗАНТИ: 2021.BOTA.RES )

За тези, които искат да се присъединят към дружеството на ЕССКА: попълнете онлайн апликацията в сайта, която се намира под ,, Join us’’ (https://www.esska.org/general/register_member_type.asp?)  и въведете нашия промо код за отстъпка, когато заплащате таксата. ( За ПЪЛНОПРАВНИ ЧЛЕНОВЕ: 2021.BOTA.1N; за ,,резиденти‘‘: 2021.BOTA.RES )

Ако имате някакви въпроси, свържете се с офиса на ESSKA чрез електронната поща (membership@esska.org) или на телефон (+352 4411 7015)

Забележка: Тази оферта не се отнася за физиотерапевти и учени. Цялата стойност на таксата за членство в ЕССКА е 180 евро.